Onvang de nieuwsbrief

Klassieke Muziek

met releases, Info

en aanbiedingen.






  • 1 -
Alle artikelen

Alfeyef : St Matthew Passion

Alfeyev, Grigori Valeriëvitsj ( *1966)
Categorie:  Pasen
Info:  Viktor Shilovsky (bariton), Naira Asatrian (sopraan), Olessya Petrova (mezzo-sopraan), Maxim Paster (tenor), Sergei Markelov (tenor), Dmitri Beloselsky (bas)
Moscow Synodal Choir & Tchaikovsky Symphony Orchestra o.l.v. Vladimir Fedoseyev. Melodya 2cd's. Release 29-06-2015. 4600317123667.Cdhoesje kan afwijken van de afbeelding in de webwinkel. Levertijd 1 á 2 weken.
afbeelding:  http://www.poortmusic.nl/klassiek/afbeeldingen2/14844.gif
prijs:  € 31,99
Trackinfo : Disc: 1
1. Come, Let Us Sing Holy Laments to Christ
2. The Council, Judas's Betrayal
3. Judas Ran to the Lawless Scribes
4. The Last Supper
5. One of You Shall Betray Me
6. The Communion of the Apostles
7. The Master's Hospitality
8. Fugue
9. The Prophecy of Peter's Denial
10. Though All Men Shall Deny Thee
11. I See Thy Palace, My Saviour
12. The Agony in the Garden
13. Today the Creator of Heaven and Earth
14. The Beatitudes
15. The Arrest of Jesus
16. The Disciple Agreed Upon the Price of the Master
17. Chorale
18. The Trial of Jesus Before Caiaphus
19. He Who Clothes Himself in Light As in a Garment
20. Peter's Denial
21. Peter Denied Thee Three Times
22. Lord, Cleanse Me and Save Me
23. The End of Judas
24. What Reason Led Thee, Judas, to Betray the Saviour?
25. Jesus Before Pilate
26. When Thou, O God, Wast Standing Before Caiaphas
27. Fugue

Disc: 2
1. Let All Mortal Flesh Keep Silence
2. The Procession to Calvary
3. We Venerate Thy Cross, O Master
4. Today He Who Hung the Earth Upon the Waters Is Hung Upon the Cross
5. The Crucifixion
6. Thou Hast Redeemed Us
7. The Death of Jesus
8. We Hymn Thee
9. The Earthquake
10. The Whole Creation Was Changed By Fear
11. My Son and My God
12. Weep Not for Me, O Mother
13. Arise, O God, Judge the Earth
14. Arise, O God
15. Joseph of Arimathea
16. Noble Joseph
17. The Guard at the Tomb
18. My God, I Shall Sing You a Threnody
19. Thou Didst Descend Into Hell
20. Thy Death, O Lord, We Proclaim

winkelwagen is leeg
bekijk winkelwagen



Niet alleen aangesloten bij Klassieke Zaken, maar ook kennis van Klassieke Zaken

volg ons op